Laat je artiest de tekening maken
Laat je artiest de tekening maken

Laat je artiest de tekening maken


Vaak zie ik mensen iemand zoeken online om een nieuwe tattoo uit te tekenen en in deze blog ga ik je uitleggen waarom dat een slecht idee is.


Veel mensen hebben moeite om een tekening te visualiseren en dat is ook logisch, dat is niet hun werk en je weet ook niet wat wel of niet kan. Als je niet weet hoe het er uit komt te zien is het niet simpel om te zeggen: Doe maar gewoon! Toch is dat wel wat je moet doen voor het beste resultaat. Als jij met jouw voorbeelden bij een goede artiest komt heeft die al snel een idee hoe jouw design er uit komt te zien en als je jouw tattoo-artiest dan wat artistieke vrijheid geeft krijg je echt het beste resultaat.


Het grote verschil tussen iemand die gewoon goed kan tekenen en een tattoo artiest die jouw design maakt is dat een tattoo artiest denkt aan een goede tattoo en iemand die goed kan tekenen denkt alleen aan een mooi plaatje op papier en dat is uiteraard een heel verschil. Voor een tattoo moet je met bepaalde dingen rekening houden zoals plaatsing op het lichaam, flow met jouw lichaam, leesbaarheid van het geheel en duurzaamheid van de tattoo.

Daarbij is het ook weer belangrijk dat je naar een artiest gaat die werkt in jouw stijl en waar jij je goed bij voelt zodat jullie samen tot het beste resultaat komen en jij de rest van je leven met plezier naar jouw tattoo kan blijven kijken!

Over de schrijver
Reactie plaatsen