Over Bad Influence Tattoo
Bad influence tattoo heeze

Over Bad Influence Tattoo

over bad influence tattoo

Ik ben Natasja.

Ik ben Natasja, 38 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. 

Ik heb altijd in een shop gewerkt als piercer en floormanager. In 2017 kreeg ik de kans om te leren tatoeëren en die kans heb ik met beide handen gegrepen. 

Vanaf 2018 ben ik echt begonnen met tatoeëren en langzaamaan kreeg ik mijn eigen, (vaste)klantenkring en ben ik me steeds verder gaan evolueren. 

Bad influence tattoo natasja

Ik geniet van elke tattoo die ik zet.

Sinds oktober 2020 heb ik een eigen zaak in Heeze, heb ik een geweldig klanten bestand en blijf ik groeien. Ik geniet nog steeds van elke tattoo die ik zet en ik weet zeker dat er nog een mooie toekomst voor me ligt.

Ik maak voor elke tattoo klant een eigen design. We bespreken duidelijk wat jouw wensen zijn. Zo krijg jij de perfecte tattoo! Hoewel ik graag met kleuren werk ben ik zeker een all-round artiest en ik ga ook niet snel een project uit de weg. 

Mijn Visie

Ieder ontwerp en ieder design is uniek. Jij als persoon bent ook uniek. Daarom vind ik het belangrijk dat ik ieder project bekijk vanuit jouw ogen. Daarom doen we altijd eerst een kosteloze en vrijblijvende bespreking van 30 minuten. We gaan praten over het design wat jij wilt hebben en hoe ik dit voor jou op je lichaam kan zetten. Ik zie het tatoeëren van mijn klanten als een eer. Jij komt bij mij om je lichaam te verfraaien en het design van jouw dromen te laten zetten. Ik ga hierin geen enkele uitdaging uit de weg en doe er alles aan om jou met een tevreden gevoel de deur weer uit te laten lopen.

Klanten over Bad Influence.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Mijn eerste tattoo!
Piet: 

Ik heb mijn eerste tattoo bij haar laten zetten, het is heel goed bevallen. Vriendelijk bedankt!


Ms. Nameless
Add Your Stars
Secuur, strak en perfect!
Sheila Van den eijnde:

Geweldig goed is ze 👌👌👌super blij met mijn tattoo. Ook voor de volgende weer na haar. Je hoeft maar een idee te geven en zij werkt het perfect uit. Secuur strak en perfect komt het erop.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Een luisterend oor. 
Jonina:

Vandaag geweest om drie tattoos te laten zetten. Super fijne sfeer, er wordt echt naar je geluisterd en meegedacht. Kei tevreden! Keep up the good work 🥰

Ms. Nameless
Add Your Stars

Ben jij klaar voor je nieuwe tattoo?

Boek dan hieronder je afspraak.

Weet jij al wat je wil voor tattoo?

Dan kun je hier een ONLINE tattoo bespreking boeken.